Tennessee

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Tennessee

Некретнина на продају у Теннессее

Она се граничи са 8 држава: Аркансас и Миссоури на западу, Кентаки и Вирџинија на северу, Северна Каролина на истоку и Мисисипи, Алабама и Џорџија на југу.

Теннессее је јужна америчка држава без мора и мора. Насхвилле је главни град и налази се у средишту региона и срце је музичке сцене у земљи, са историјским Гранд Оле Опри, Музичком двораном славних музеја и музејом и легендарним просторима пуним локација у земљи, тонка и плесне дворане. Мемпхис, на екстремном југозападу, налази се у Грацеланду, дому Елвиса Преслеиа, студију за снимање стона и рола, Студио Сун Студио и блуес клуб Беале Стреет.

Просјечна домаћа вриједност у Тенесију порасла је за 8,7% у односу на прошлу годину и очекује се да ће се повећати за 5,4% до сљедеће године. Просечна цена по квадратном метру у Тенесиу је 127 долара.

Некретнине за продају у Тенеси, посебно у области Мемпхиса у јуну су смањени за 0,2% у односу на годину дана раније.

Тражите некретнину за продају у Тенеси? Да ли се питате где ћете добити најбољу вредност? Овај извештај има за циљ да идентификује најбоље место за куповину некретнина за продају у Тенесију ове године.

Погледали смо у боље нише места за куповину некретнина за продају у Тенесију и открили да су најбоље у средњем Тенесију.

Најбољи цитис су Насхвилле, Белле Меаде, Хендерсонвилле, Бартлетт и Лакеланд.

Град Насхвилле се сматра једним од главних туристичких дестинација посебно за његово повезивање са музиком. Сала славе и музеја Цоунтри Мусиц се сматрају међу главним атракцијама у граду, укључујући Гаилорд Оприланд Ресорт & Цонвентион Центер, Опри Миллс схоппинг центар и Генерал Јацксон Сховбоат.

Музичке атракције Насхвила, у комбинацији са различитим универзитетима и коледзима, учиниле су Насхвилу веома популарном туристичком дестинацијом за младе и миленијале, која је одиграла огромну улогу у повећању тржишта некретнина и чинећи је то бројним тржиштем некретнина у Сједињене Државе.

Град је проглашен за некадашњу плантажу Белле Меаде из којег је изграђен град. Један од најзанимљивијих аспеката резиденције Белле Меаде је његова близина Греен Хиллс, Вест Енд и живахне градске улице Насхвилла. Један од најпознатијих власника Бел Бел Меаде је бивши потпредседник САД Ал Горе.

Хендерсонвилле је већи град средње величине који се налази у држави Теннессее. Са популацијом од 57.050 људи и 13 конститутивних насеља, Хендерсонвилле је 11. највећа заједница у Тенеси.

Некретнине у Хендерсонвилле-у су међу најскупљим у Тенеси, мада вриједности куће Хендерсонвилле нису упоредиве са скупљим имањима у Сједињеним Државама.

Хендерсонвилле је етнички различит град. Већина становника Хендерсонвила тврди да је њихова раса Бела, а затим црна или афро-америчка. Важни рођаци људи у Хендерсонвилу укључују енглески, ирски, италијански и шкотски.

Најчешћи језик који се говори у Хендерсонвилле-у је енглески. Други важни језици који се овде говоре укључују шпански и француски.

Бартлетт је велики град средње величине који се налази у држави Теннессее. Са популацијом од 58.622 људи и 11 конститутивних насеља, Бартлетт је десетина највећа заједница у Тенеси.

Бартлетова некретнина за продају је међу најскупљим у Тенеси, мада Бартлетове вредности нису упоредиве са скупљим имањима у Сједињеним Државама.

Бартлет је одлично место за породице са срећном комбинацијом добрих школа, малим криминалом. Бартлетт заиста има неке од карактеристика које породице изгледа одлуче да потраже некретнину која се продаје у Тенеси. Бартлет није савршен и ако волиш френетичан ноћни живот, то није твој идеал. Али уопштено говорећи, ово је солидна заједница, са пуно ствари које треба препоручити као породично живљење.

Бартлет је веома етнички различит град.

Лакеланд је мали град, то је 47. највећа заједница у Тенеси. То је апсолутно неспретан град и град продаваца и запослених, професионалаца и менаџера.

Лакеланд је град који је оријентисан ка аутомобилу, а мало људи бира алтернативне начине превоза, као што су јавни превоз, бициклизам или ходање.

Овај град је један од највише образованих градова у држави. 45% одраслих у Лакеланд има најмање једну универзитетску диплому.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 14873

Prodaja Пољопривредно земљиште, Tennessee, Memphis, Memphis, Memphis

1,861,315.57RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

4046 m²
1 јутро ЈЕ дрвећа. Она је у веома мирном, ЛЕПО СУБДИВИСИОН.ВОУЛД била идеална за БУИДЕРС ИЛИ за приватну употребу. Савршен за АФРАМЕ или подруму РАНГЕ...
Cod. 9774

Prodaja Продавница, Tennessee, Nashville, Nashville, Nashville

14,694,596.63RSD
Prodaja
Продавница

3000 m²
Велики комад, премија области, 10 година у послу. погодан продавница и гас станицу
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB